Rolete Day&Night

      Roletele tip Zebra sunt rolete de interior cu mici diferente în ceea ce priveste aspectul si modul lor de functionare, ele fiind folosite în cadrul amenajarii spatiilor de interior.


       Sistemul pe care ruleaza este  la fel cu cel al roletelor simple de interior, diferenta este dat de faptul ca textilul  este dublat si are o textura de tip zebra  în care partile opace alterneaza cu cele transparente. Aceasta se ruleaza  în doua fâsii, putându-se astfel regla cantitatea de lumina prin suprapunerea diferita a partilor transparent / opace pe cele doua parti ale pânzei.
Acest tip de rolete poate fi montat într-o gama diversificata de culori si textile.


        Roletele Zebra sunt actionate manual prin intermediul unui lantisor continu cu bile care permite oprirea în orice pozitie intermediara.


        Întretinerea roletelor Zebra este foarte usoara, realizându-se prin îndepartarea prafului depus pe textil cu ajutorul unui aspiratori sau a unui pamatuf electrostatic, iar atunci când este necesar, dupa îndepartarea prafului, se poate realiza si o spalare cu un burete înmuiat într-un pic de gel de dus.

 

       Roletele ZEBRA ca si roletele simple in functie de dimensiuni se confectioneaza cu ax  micde 17mm  sau cu ax mare  de 25mm pentru dimensiuni mai mari.


       Masurarea roletei simple ZEBRA
Exista doua variante de masurare a roletelor simple ZEBRA :


       I. Masurarea cotelor de panza a roletei simple ZEBRA.


Este cea mai uzuala si este  identica cu cea de la roletele simple. Se masoara latimea sticlei geamului cu tot cu baghetele din plastic care o sustin iar inaltimea se masoara din mijlocul profilului de sus pana in mijlocul profilului de jos. In acest caz dimensiunile finale pe latime tot cu mechanism . Cand completati formularul de comanda si dati comanda in lucru specificati “Cote de Panza”.


        II. Masurarea cotelor finale a roletei simple ZEBRA.


Este  mai rar si se foloseste  in situatiile in care avem un spatiu limitat iar roleta trebuie sa se incadreze in spatiul limitat. Dimensiunile finale ale roletei ZEBRA cuprind pe latime si mecanismul iar cotele de panza vor fi mai mici cu 35mm. Cand completati formularul de comanda si dati comanda in lucru specificati "Cote Finale"

    
Toate drepturile rezervate ® 2020 rolete-interioare.ro - by solcreation | ANPC | Solutionare litigii