Jaluzele
Orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu ocupa un loc important în amenajarea cu stil a unui interior modern, oferind protectie împotriva caldurii si, în acelasi timp, permit reglarea fluxului de lumina prin orientarea suprafe?ei lamelelor.

Firma noastra va pune la dispozi?ie o mare diversitate de modele si culori pentru jaluzelele orizontale, acest produs fiind unul dintre cele mai solicitate pentru umbrirea interioara. Jaluzelele orizontale, pe lânga aspectul elegant ce-l confera interiorului, asigura atât protectia solara cât si protectie vizuala împotriva privirilor indiscrete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaluzele orizontale realizate cu aluminiu de import, sunt de o calitate excep?ionala asigurând un finisaj complet pentru lucrarile de amenajari interioare.

Pentru ferestrele din PVC si euroferestre, au fost concepute în mod special Jaluzelele ISSO din aluminiu care se evidentiaza prin designul lor deosebit si prin durata de utilizare îndelungata. Acest tip de jaluzele a fost astfel proiectat încât sa se integreze perfect cu fereastra pe care este montata.

Jaluzelele orizontale au un mecanism de actionare care le confera usurinta în utilizare. Sunt disponibile mecanisme de actionare cu snur sau cu lan?i?or. Lamelele din care sunt produse jaluzelele orizontale sunt realizate din banda de aluminiu de 24 mm si într-o diversitate de culori deosebite.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    
Toate drepturile rezervate ® 2020 rolete-interioare.ro - by solcreation | ANPC | Solutionare litigii